Liegende Winstmakers: Betaald Om Te Liegen!

Vandaag de dag worden we door de wereldwijde media van alle kanten bestookt met verslaggeving over o.a. Vladimir Putin, president van de Russche Federatie. Zowat alles wat door de media over hem wordt gezegd, komt eigenlijk hierop neer: hij zou een dictator zijn die de Krim in 2014 onterecht bij Rusland zou hebben geannexeerd. Veder zou Putin eiegnhandig tot de dood van Alexander Litvinenko door middel van vergiftiging hebben besloten; Litvinenko beweerde dat Putin een pedofiel zou zijn. De online krant, Mail Online, heeft een gedetailleerd artikel over deze zaak gepubliceerd. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3409405/Inquiry-says-Litvinenko-killed-Putin-s-spies.html  Ook zou Putin (indirect) verantwoordelijk zijn voor het neerhalen van de MH17 op 17 juli 2014; hij zou de Russische separatisten de bewapening (een BUK-raketinstallatie) hebben gegeven waardoor deze vreselijke tragedie mogelijk werd. En niet alleen dat; recent werd het nieuws verspreid dat Putin niet alleen verantwoordelijk zou zijn voor de tragedie met de MH17 maar zou hij ook de ondergang van de MH370 op zijn geweten hebben! http://www.express.co.uk.news/world/647607/MH370-MH17-Malaysia-Airlines-Vladimir-Putin  En op 13 augustus 2014 publiceerde World Affairs een interview met professor, Walter Clemens, waarin de oorlogsmisdaden waaraan Putin zich schuldig gemaakt zou hebben. http://www.worldaffairsjournal..org/blog/alexander-j-motyl/’criminal-kremlin’-interview-professor-walter-clemens  En in februari 2012 publiceerde Kysia Hekster, van 2005 tot 2008 chef Buitenland voor het NOS Nieuws, vervolgens NOS-correspondent in Rusland en vanaf de zomer van 2012 royalty-verslaggever bij de NOS, het boek, De Poetin Show en het Rusland van de Russen. Een recensie van het boek is hier te lezen: http://www.noswebshop.nl/de-poetin-show-en-het-rusland-van-de-russen  En hier vertelt de nu voormalige Rusland-correspondent, Brandt Corstius, over zijn ervaringen in Rusland: https://youtu.be/hnJko8LmtTU

russia_wants_war

 

Weerzin Tegen Complottheorieën. 

 

Verder zijn er nog columnschrijvers die een vreselijke afkeer hebben van wat ook wel “complottheorieën” worden genoemd. Een van deze columnisten is Elma Drayer, columnist voor De Volkskrant. Op 16 april 2015 bracht de Amerikaanse architect, Richard Gage, aan de Technologische Universiteit te Delft een lezing over de terreuraanslagen op 11 september 2001 op de Twin Towers in de Verenigde Staten waarin hij een alternatieve visie op gaf. Hij is het hoofd van de vereniging, Architects and Engineers for 9/11 Truth. http://www.ae911truth.org  Elma Drayer die korte tijd daarvoor door de Evangelische Omroep (EO) werd geïnterviewd, liet hier geen enkele twijfel over bestaan; Gage was slechts een complotdenker die door een gerenommeerde universiteit geen podium had moet worden gegeven! Het enige wat Drayer te melden had, was dat datgene wat Gage te vertellen zou hebben, gewoon niet waar was! Volgens haar was Gage gewoon een “idioot.” En bewijzen voor zijn alternatieve visie had Gage niet. En dit was álles (en nog veel meer aan nonsens) wat Drayer tijdens dit interview te verkondigen had! https://youtu.be/ZEB7gx2_ViY

 

Een Alternatieve Visie over een Columnist

 

Een van de zgn. “complotdenkers” die op het internet hun verhaal doen waar het de aanslagen op 9/11 aangaat, had tevens een alternatieve visie op Elma Drayer zelf en die komt -in tegenstelling met wat Drayer over Richard Gage te zeggen had- veel geloofwaardiger over: degrijzeduif.blogspot.nl/2015/04/911-op-tu-delft-elma-drayeren.html

 

De Leugen Regeert, De Leugen Loont: Betaald om Te Liegen! 

 

Wij, het grote kijkers-luister- en lezerspubliek, zijn geneigd te denken dat veel zoniet álles wat de media en pers ons over toestand in de wereld verkondigen, op waarheid berust. En dit ondanks dat we aan de andere kant weer bekend zijn met het feit dat we niet álles moeten geloven wat de media en pers ons vertellen! Een vreemde paradox! Wat de vele journalisten betreft, een van hen, Dr. Udo Ulfkotte, werd recent een interview afgenomen door de Russische zender, Russia Today (RT), waarin hij verbijsterende onthullingen deed over vele journalisten die banden hadden met inlichtingendiensten; hij onthulde dat vele journalisten banden hebben met de Central Intelligence Agency (CIA)! Zij werden (en worden) door deze dienst betaald om de media te manipuleren en het nieuws te verdraaien! Ulfkotte zelf was een van hen die zich liet betalen om het grote publiek voor te liegen. Toen hij uiteindelijk zag hoe alle Westerse anti-Russische propaganda die al voor enige tijd via de media verkondigd wordt, tot een oorlog tusen het Westen en Rusland zal leiden, kreeg Ulfkotte hier genoeg van; hij besloot met de propaganda die hij zelf voor enige tijd had verkondigd te stoppen en bracht de waarheid over de journalisten en hun geheime connecties met de CIA naar buiten. Hij was echter niet de enige die tot dan toe de anti-Russische lijn had gevolgd. http://www.zerohedge.com/news/2016/03/28/top-german-journalist-admits-mainstream-media-completely-fake-we-all-lie-cia  Hier komt niet alleen Ulfkotte aan het woord; op deze site zijn nog twee video-clips te zien over Sharyl Attkisson en Amber Lyon; de eerste bespreekt o.a. de wijze waarop Wikipedia gemanipuleerd wordt en de laatste doet de waarheidsverdraaiing en leugens van de bekende Amerikaanse TV-zender, CNN, uit de doeken. In werkelijkheid kunnen de CIA, de Mainstream Media en de talloze journalisten die er werkzaam voor zijn, worden herleid tot de persbureaus Reuters en Associate Press, die op hun beurt weer ondergeschikt zijn aan het Rothschild-imperium! 

 

media-3

 

Ondermijnende Spionagepraktijken van Binnenuit. 

 

Rusland wordt niet slechts van buitenaf bestookt met leugenachtige propaganda; ook intern ofwel van binnenuit zijn er de nodige activiteiten verricht om de samenleving te ondermijnen. De CIA was nl. ook binnen de Russische Federatie actief. Zo werden er in 2014 talloze 290 geheime agenten door de Russische inlichtingendiensten ontmaskerd. Hierbij maakten de buitenlandse inlichtingenagenten gebruik van vermommingstechnieken. rbth.com/news/2015/09/04/290_foreign_agents_exposed_in_russia_in_2014_-_television_48998.html

 

Tenslotte…..

 

Het is niet vast te stellen of ook de hier besproken Elma Drayer en/of andere columnisten banden hebben met de CIA dan wel met de Nederlandse inlichtingengemeenschap. Dát we echter worden voorgelogen op ongekend grote schaal is ons inmiddels al wél meer dan duidelijk geworden! En de Amerikaanse en Europese (waaronder ook de Nederlandse) media, doen hier gretig, fanatiek en fel aan mee! En dit betekent dan dat we niet alleen niet álles van wat de media en pers ons verkondigen moeten geloven: we moeten níets meer geloven van wat zij ons tot nu toe hebben verkondigd! En tenzij het grote publiek niet tijdig zal ontwaken voor deze feiten en zich eens luid en duidelijk tegen al dit mediale bedrog uit zal spreken, zal de toekomst hier beslist geen verandering in brengen!

 

De Visie vanPresident Vladimir Putin over Amerika. 

 

Tot dusver hebben we gezien wat de gevestigde media en pers over Vladimir Putin in het bijzonder en Rusland in het algemeen hebben verkondigd. En alles wat die via de beeldbuis, radio (en ook over het internet) de wereld hebben ingeblazen, kan slechts worden bestempeld als leugenachtige propaganda en op maat gesneden en pasklaar gemaakte leugens! Maar….wat heeft Putin nu zélf te zeggen? Wat is bijvoorbeeld zijn visie op de Verenigde Staten?  Hier is een website waar de mening van de leider van de Russische Federatie goed en juist in beeld wordt gebracht betreffende het “land van de grote mogelijkheden”:  www.veteranstoday.com/2016/03/29/the-united-states-of-america-is-a-satanist-country/  En hij heeft meer dan gelijk! Voor hen die nog altijd menen dat Putin wérkelijk de tiran, oorlogshitser en monster zou zijn zoals de liegende en manipulerende mainstream media hem tot nu toe hebben afgeschilderd, zouden we willen zeggen: denk zélf nu eens na en laat je niet langer meeslepen door liegende journalisten, columnschrijvers en andere redactionele charlatans!

Putin_crop_feature-320x259

 

Ton Nuiten – Maandag 4 April 2016.

(Update – Donderdag 14 april 2016): Nu is al enige tijd bekend dat met het referendum over het Associatieverdrag tussen Nederland en Oekraïne, de meerderheid van de Nederlandse stemgerechtigden tégen Nederlandse samenwerking tussen Nederland en Oekraïne gekozen heeft. Zoals bekend werd er beweerd door half-lauwe Nederlandse politici dat o.a. de handel tussen beide landen er een flinke boost zou krijgen als het verdrag er eenmaal doorgevoerd zou zijn; tevens zou er de corruptie in Oekraïne mee worden aangepakt. En dit was dan zo ongeveer het énige wat onze politieke misleiders en de liegende media&pers ons, de gewone bevolking hebben voorgehouden. Poroshenko zelf had al na de verkiezingsuitslag te kennen gegeven dat hij de nee-stem beschouwde als een aanval op de eenheid van Europa. https://southfront.org/poroshenko-recommends-dutch-authorities-to-ignore-referendum/  Hoewel de Nederlandse premier, Mark Rutte, al duidelijk heeft gemaakt dat het Associatieverdrag niet zomaar kan worden ondertekend (en sommige politieke partijen willen eigenlijk dat de hele zaak van de tafel gaat), hebben de regeringspartijen zelf (VVD, PVDA en CDA) al aangegeven dat die hoewel die er ook nog bepaalde bedenkingen bij hebben,  met het verdrag eigenlijk wel vérder willen; de fractievoorzitter van de PVV, Geert Wilders, liet zijn mening echter duidelijk blijken: Rutte moet naar Brussel gaan en daar met enkele woorden duidelijk maken dat het verdrag gewoon niet doorgaat. Het was oudgediende van D’66, Laurens-Jan Brinkhorst, die vond dat er met het referendum gewoonweg niets aan te vangen viel en hij noemde de initiatiefnemers van het referendum (waaronder Tiny Cox van de SP) “raddraaiers.” http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/04/denk_maar_niet_dat_je_er_mee_weg_komt.html Hoewel het een adviserend (dus geen bindend) referendum was, meldde het programma, Nieuwsuur, van donderdag 7 april jl. (wat die avond naast het referendum ook enkele andere onderwerpen behandelde), dat Francois Hollande, Angela Merkel plus een woordvoerder van de Europese Unie toch enigszins teleurgesteld reageerden; en voorzitter van de VNO-NCW, Hans de Boer, vond dat de uitslag van het referendum Nederland wat de handel betreft, een negatief imago opleverde en dat de buitenlandse media negatief over ons schreven. nos.nl/uitzending/14336-uitzending.html

***********************************************************************

Al enkele malen hebben we duidelijk aangegeven (en dat hebben we hierboven natuurlijk ook gedaan) dat de Westerse media&pers nu niet bepaald te vertrouwen zijn wat accurate en objectieve verslaggeving aangaat. Een van de hoofdredenen hebben we boven uiteengezet. Hans de Boer die beweert dat de buitenlandse media een negatief beeld over Nederland naar buiten brachten, heeft kennelijk niet de moeite genomen om eens Wikispooks,com te raadplegen; de CIA die zoals we hebben gezien, vele Westerse journalisten manipuleert en de verslaggeving over Rusland verdraait, is tevens verantwoordelijk voor de samenstelling van neo-nazistische en Jihad-organisaties om er de Russische Federalisten mee te bestrijden. President Olexander Turchinov en de Joodse oligarch, Ihor Komoisky, richtten een vreselijk bloedbad aan in het House of Unions te Odessa op 2 mei 2014; Komoisky was ook degene die de neo-nazistische en jihadische groepen die scandeerden dat de Joden er dood moesten, financieerde. Verder hebben de neo-nazis en jihadisten een zionistische droom voor wereldheerschappij voor ogen. https://wikispooks.com/wiki/Document:CIA_Coordinates_Nazis_and_Jihadists Dit werd gepubliceerd op 19 mei 2014. Recent is Petro Poroshenko afgetreden en hebben bepaalde personen van het eerste uur intussen plaatsgemaakt voor nieuwe gezichten in Oekraïne. Nu blijkt niet slechts hoe diep corrupt het Oekraïnse regime is maar ook hoe gewelddadig en bloeddorstig die kan zijn getuige de bloedige gebeurtenissen die tijdens en ná de coup in Oekraïne plaatsgehad hebben. En dat het imago van Nederland verfrist en vernieuwd zou worden als we met een fascistische regime waar de leden ervan bloed aan hun handen hebben, handel zouden gaan drijven? Of Hans de Boer is volkomen onbekend met wat er allemaal in Oekraïne plaatsgevonden heeft en is dan ook als een ignorante figuur aan te merken óf hij wéét wat er allemaal gebeurd is en draait er desondanks zijn hand niet voor om om te pleiten voor handel en samenwerking met een terroristisch en dictatoriaal regime! En dit is zeer waarschijnlijk ook van toepassing op onze politici als die in de rest van de Westerse wereld. En of het imago van Nederland er met een toekomstig handelsverdrag met Oekraïne daar nu zo beter op wordt? Vermoedelijk niet!

(Update – zaterdag 16 april 2016 – zeer recent zijn de Panama Papers in de openbaarheid verschenen. De gegevens in deze documenten tonen aan dat prominenten uit vele landen de belastingen hebben ontdoken door grote sommen geld via bedrijfsstructuren, offshore tax havens. De onthullingen waren afkomstig van Mossack Fonseca. Hoewel er vele prominente politici zoals o.a. David Cameron, premier van Groot-Brittanje, werden genoemd, lijkt het doel van het uitlekken van deze gegevens toch hoofdzakelijk te zijn gericht tegen Vladimir Putin. https://rt.com/news/338683-wikileaks-usaid-putin-attack/ Hoe werden deze documenten nu in de openbaarheid gebracht? Wel, een zekere anonymus, actief binnen Mossack Fonseca, heeft de gegevens doorgestuurd naar de Open Society Foundations. En die heeft ze op zijn beurt weer afgestaan aan de Organized Crime and Corruption Reporting Project. (OCCRP) Deze laatste organisatie wordt gefinancieerd door de eerstgenoemde en USAID. Zowel de Open Society Foundation als USAID staan onder leiding van de miljardair, George Soros. Deze beide organisaties zijn verantwoordelijk voor o.a. de val van Slobodan Miloseviç in 2000; ook de hevige onlusten, chaos en verwarring in Georgië in 2003, de Oranje-revolutie in Oekraïne in 2004, de Tulip-revolutie in Kyrgyzsaten in 2005, zijn aan deze non-goernmental organisations (NGOS) toe te schrijven! Toch slaagt USAID er in om over te komen als een ware liefdadigheidsorganisatie wanneer men haar website bekijkt.https://www.usaid.gov/where-we-work/europe-and-eurasia/ukraine  Een andere NGO die in Rusland actief was, is de National Endowment for Democracy (NED) De NGOS zijn enige tijd geleden door Putin aan strenge wetgeving onderworpen daar hij die als een dreiging voor de Russische staatsveiligheid zag; zij moesten zich voortaan laten registreren als foreign agents.  Hier is een gedetailleerd artikel over o.a. NED: https://consortiumnews.com/2015/07/30/why-russia-shut-down-ned-fronts/  Vervolgens heeft Putin die opgedoekt. Uit al het voorgaande kan slechts worden vastgesteld dat Vladimir Putin en de Russische Federatie zeer zeker niet langer als de agressors kunnen worden gezien zoals de liegende en manipulerende Westerse Mainstream Media en politici hem tot nu toe maar ál te gretig hebben afgeschilderd; het zijn de Verenigde Staten (die zo ongeveer als een corrupte politieman van het Westers halfrond) en de Europese regeringen (uitzonderingen daargelaten), die Putin tot op heden hebben afgeschilderd als een bogeyman. 

De U.S. en de EU als destabiliserende en ondermijnende factors voor democratische souvereine naties, Putin en Rusland als handhavers van democratie en mensenrechten: FEIT! De U.S. en EU als vaandeldragers voor de fatsoenlijke normen en waarden en rechten voor de mens, Putin & Rusland als agressors: FICTIE! 

 

is (1)
Vladimir Putin, President van de Russische Federatie is op dit moment de grootste dreiging voor de Nieuwe Wereldorde!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s