Besluit Donald Trump De U.S. Uit het Parijse Klimaatverdrag te Halen: Een Goed Besluit; En Nu: Volhouden!

En vandaag hebben we het weer maar eens over de wereldwijde klimaatopwarming-hoax. En deze maal speelt de Amerikaanse president, Donald Trump, hier een belangrijke rol in. Hoewel hij enige tijd nadat hij als president was gaan regeren enkele van zijn beloften verbroken had, heeft hij tóch iets goeds gedaan: Trump heeft alle klimaatverdragen die in het verleden tijdens verschillende klimaat-tops zijn aangegaan geannuleerd; vervolgens heeft hij aangekondigd dat de U.S. zich uit het Parijse klimaatverdrag terug zal trekken, en … ditmaal heeft hij woord gehouden. Het is nog onduidelijk hoe het hier verder mee zal gaan in de toekomst maar wat Trump besloten en gedaan heeft tot nu toe, is in ieder geval een goed begin! En Trumps besluit wordt ondersteund door de NASA met haar gegevens:

“NASA’s own data backs President Trump’s decision to pull out of the Paris climate agreement, despite the agency’s politicized leaders claiming otherwise. 

“Additionally, recent Canadian Ice Service data shows Greenland ice nearing a record high as Arctic sea ice extends over 300.000 square miles past its 2016 levels. 

“The useful idiots in the press who report on climate, continue to insist that the Arctic is melting down and nearing catastrophe,” wrote climate analyst Tony Heller. “In the actual Arctic, sea ice extent is normal and Greenland has gained a record of amount of ice this winter.” https://www.infowars.com/nasa-data-proves-trump-right-to-exit-paris-climate-accord/

Dus ook de NASA bewijst met haar gegevens dat de hele klimaatopwarming niet meer dan een zwendel is en dat het besluit van Trump om de U.S. uit het Parijse klimaatverdrag terug te trekken een juiste beslissing is!

globalwarmingahoax-600x400

 

Föhnstorm over het Alpenland. 

 

Op zaterdag 4 maart 2017 maakte de NOS melding van een föhnstorm die binnen korte tijd over de Alpen in delen van Oostenrijk en Zwitserland zou gaan woeden. Dit fenomeen wat er zelden voor zou komen, zou gepaard gaan met o.a. een stijging van de temperatuur tot 20 graden. Hoewel dit een zeldzaam fenomeen zou zijn, valt hier uit af te leiden dat de weinige keren dat de föhnstorm er eerder voorgekomen was, eveneens met een stijgende temperatuur tot 20 graden (of misschien iets meer) gepaard moet zijn gegaan. Met andere woorden: een der resultaten van de föhnstorm is de stijging van de temperatuur en dat schijnt er zeer normaal te zijn! nos.nl/artikel/2116191-fohnstorm-raast-over-alpenlanden.html

 

‘Folks, We’ re in a Climate Emergency. Tell Everyone You Know.’ 

 

Dit bovenstaande citaat werd in de vorm van een alarmerende noodtweet via Twitter de wereld ingestuurd door Eric Holthaus, meteoroloog en klimaatschrijver; hij had nl. een grafiek van het Amerikaanse National Snow and Ice Data Center gezien en die heeft hem waarschijnlijk de stuipen op het lijf gejaagd; de klimaatopwarming zou volgens deze grafiek veel erger zijn dan men zich tot dan toe voor had kunnen stellen. Vandaar dat Holthaus zijn tweet in paniek via Twitter de wereld had ingezonden om er vervolgens andere goedgelovige zielen mee de stuipen op het lijf te jagen. En op de site waar hierover werd bericht, lezen we dit:

“Op de grafiek is te zien dat de totale hoeveelheid ijs bij de Noord- en Zuidpool in november meer dan 2 miljoen km2 kleiner was dan het record uit 2012. 

‘Voor het eerst zien we dat het zee-ijs bij de Noord- en Zuidpool tegelijk op het laagste niveau aller tijden is,’ schreef klimaatonderzoeker en ex-medewerker van het klimaatpanel van de VN Ken Caldeira in een retweet.

Het is een dramatische, onverwachte daling die zijn weerga niet kent in de 38 jaar dat er satellietmetingen worden uitgevoerd van het zee-ijs aan beide polen, zo meldt de Deense krant Information. 

Het smelten van het ijs bij de Zuidpool komt waarschijnlijk door hoge zeetemperaturen in combinatie met hevige winden die het ijs uit elkaar drijvenBij de Noordpool zouden we normaal gesproken aangroei van het ijs moeten zien in november, maar op meerdere plaatsen was de lucht tot 20 graden warmer dan normaal. Er is dan ook geen zee-ijs rond bijvoorbeeld Spitsbergen.” wibnet.nl/natuur/klimaatverandering/schokkende-cijfers-voor-2016-poolijspkalft-supersnel-af  (vetdruk toegevoegd)

 

Föhnstorm over Delen Oostenrijk, Zwitserland & (Vermeende) Supersnelle Afkalving Zee-Ijs Beide Polen: Precíes dezelfde Weersomstandigheden. 

 

Ziet u dit? Zowel op de beide polen als tijdens de föhnstorm in delen van Oostenrijk en Zwitserland was er sprake van o.a. een stijging van de temperatuur. 20 graden hoger dan normaal op de polen, 20 graden hoger dan normaal tijdens de föhnstorm. En wat wil dit dus zeggen? Dit betekent dat aangezien het normaal is dat de temperatuur tijdens de föhnstorm in de Alpen tijdelijk stijgt, dit eveneens het geval moet zijn gedurende bepaalde periodes op de polen! Kortom: dát de temperatuur er van tijd tot tijd (tijdelijk) stijgt, schijnt er volkomen normaal te zijn! Waar Eric Holthaus en Ken Caldeira zich mee bezig hebben gehouden en wát voor grafieken dan ook ingezien te hebben, weten we niet (misschien zijn zij zélf de dupe van de klimaatfraude zónder dit ook maar in de gaten te hebben), maar hier deugt iets niet!

9e689cd03369af54189a6728ecf7bedc
vseneobichnoe.livejournal.com

 

Mededeling Nathan Kurtz & Jeremy Harbeck: “Groenland over Twintig Jaar Ijsvrij.” 

 

Het zijn niet alleen Eric Holthaus en Ken Caldeira die zich hebben beziggehouden met onderzoek naar het smelten van de polen; ook Nathan Kurtz en Jeremy Harbeck hebben zich hiermee beziggehouden en wel op Groenland. Kurtz die in Pittufik verbleef, maar later naar Spitsbergen vertrok, had er de leiding over Operation IceBridge, een onderzoeksprogramma van de NASA. Ook de Nederlandse poolreiziger, Bernice Notenboom, was van de partij; zij meette de sneeuwlaag op verschillende plaatsen van het ijs. En ja, de “rode draad” die door heel dit gedetailleerde artikel (met mooie foto’s trouwens) is eigenlijk dat “Groenland over twintig jaar ijsvrij zal zijn.” Operation IceBridge begon op 9 maart 2017 en eindigde op 12 mei van hetzelfde jaar. https://www.nrc.nl/nieuws.2017/04/11/klimaat-groenland-a1553169 Maar zoals we in het artikel van infowars.com bovenaan al zagen, de Canadian Ice Service had echter een heel ánder verhaal te vertellen: “Additionally, recent Canadian Ice Service data shows Greenland ice nearing a record high Arctic sea ice extends over 300.000 square miles past its 2016 levels.” En Nathan Kurtz die voor de NASA werkt, is een van die “politicized leaders” die in tegenstelling met de meest recente gegevens van dit instituut,  met verzonnen propaganda verhalen aankwam.

 

Goed Besluit; En Nu Volhouden! 

 

Het besluit van Donald Trump om de U.S uit het Parijse klimaatverdrag te halen, is dus een goed besluit. En nu maar hopen dat hij nu dan ook vol zal houden! 

 

Ton Nuiten – Donderdag 8 Juni 2017.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s